1
Ostali sportovi

PROVOKACIJA? Rusu na pobedničkom postolju pustili američku himnu (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.16 u 23:25

Zbog ovoga iz Rusije najavljuju tužbe, jer smatraju da nije bilo slučajno.

Ruski klizač Pavel Kiližnikov doživeo je blagu neprijatnost na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji kada je posle trijumfa u sprintu, doživeo da na pobedničkom postolju umesto ruske, čuje uvodne taktove američke himne.

U Rusiji su taj događaj shvatili kao provokaciju, te su najavili da se neće sve završiti samo na izvinjenju organizatora, dok se sam Kuližnikov nije previše uzrujao zbog toga.

– Malo me je iznenadilo kad je puštena američka himna, ali mislim da su od toga u Rusiji napravili preveliku buku. Ne znam zašto je to potrebno. Odmah sam prihvatio izvinjenje organizatora – rekao je Kuližnikov posle spornog incidenta.

(Izvor: youtube / World News)

0
0

1 Komentara

  1. Umesto izvinjenja neka to Korejanci urade američkom sportisti pa da vidimo kako će se provesti. Mnogi po svetu olako daju izvinjenja ali moje mišljenje je da se treba izvršiti reciprocitet pa da Korejancu na postolju pusti Severnokorejska himna.
    Neka novinari napišu koliko puta su Srpski sportisti tako oštećeni a da ne govorim koliko naprimer Đoković trpi ponižavanja kada je na zapadnim turnirima. Nažalost srpski novinari izbegavaju to da pišu jer posle neće dobiti vize za odlazak na Zapad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter