17
The Best Of

FOTO: STARSPORT

NOVA ŠALA DELIJA: Zvjezdaš zna kako će se Zvezda revanširati Partizanu za pobedu nad Cedevitom (FOTO)

Objavljeno: 01.03.16 u 00:17

Nova šala na Fejsbuk strani „Dnevna doza prosečnog zvjezdaša“. Naime, navijači Crvene zvezde znaju kako će se revanširati Partizanu i zahvaliti mu na tome što je pobedio Cedevitu u ABA JTD ligi i omogućio im da sa drugog mesta uđu u plej-of.

Učiniće to u fudbalu tako što će Crvena zvezda pobediti Voždovac, Javor i Radnik i tako pomoći „komšiji“ da izbori plasman u plej-of. Evo i kako to izgleda:

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
0
0

17 Komentara

  1. jeste, kad god smo vas pobedili ove sezone vi ste nas pustali,aj ne serite cigancici!!! a ako ste nas vec pustili, sto ste nas pustili?? ne mozete da izdrzite da igrate tri takmicenja uporedno??? nosite se i vi i vasa pustanja!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to je vec revansirano kada smo ih pustili u kupu da bi osvojili jedan trofej e sada sto Mega nece da pusti to je druga prica mi smo nase odradili a oni se jos tada lozili a Zvezda ih pustila.

    0
    0
    Odgovori
  3. Xaxaxaxaxa, glodari, toliko ste iskompleksirani da vam se vidi po pirukama koje pishete da ste crveni 7 licu od muke!!! Xaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori
  4. ..nece vise navijati za Sultanov mutant klub, nego ce preci za Galatu da zavijaju..jednom i „ONI“ da ISTINI POGLEDAJU U OCI !!! CERGARI IZRENTIRANI PAJACU SVAKOG REZIMA !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. ..nece vise navijati za Sultanov mutant klub, nego ce preci za Galatu da zavijaju..jednom i „ONI“ da ISTINI POGLEDAJU U OCI !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Mukica,pokusao da ispadne smesan a samo iskazao frustraciju i bol.Grobari se cesto sale na svoj racun,vi to ne umete jer vas pojede kompleks Partizana,kaze se hvala,dovidjenja,prijatno.

    0
    0
    Odgovori
      • Svaki portal ima svog pacijenta,ovde dominira izvesni Sergio sa veoma bogatim fondom reci-franjoooo,placi,hahahaha i kmeeeee….covek prosto ubija recnikom i cinjenicama tako da je svaka rasprava unapred izgubljena,Sever je ponosan na njega….

        0
        0
        Odgovori
        • Ti si poseban pacijent! Samo kukas i places! Jako si nacitan, ukupno 3 Zurnala si procitao i to u klonji! A ti si verovatno i ponosan sto ti cigaNJi diriguju na jugu sta da radis i sta da pevas! „Coungradulations“ smogovac!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter