0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRL: Poraz Partizana u Hrvatskoj, ali ima i dobrih vesti

Objavljeno: 26.02.16 u 23:40

U utakmici 17. kola Triglav regionalne lige u vaterpolu Partizan je poražen u Dubrovniku od Juga rezultatom 9:6 (2:1, 3:3, 2:0, 2:2).

Mladi tim Partizana je odlično igrao u prvom poluvremenu i držao rezultatski priključak da domaćinom, ali kada je u trećoj četvrtini ostao bez postignutog gola, a Jug otišao na tri gola prednosti, povratka više nije bilo.

U timu Vlade Vujasinovića najbolji je bio Subotić sa tri gola, dok je Dubrovčane predvodio nezaustavljivi Perone sa čak pet postignutih golova.

Pored poraza, crno-beli ipak imaju razloga za zadovoljstvo, jer su zadržali četvrto mesto i poziciju ispred Mladosti iz Zagreba (poražen od Mogrena) na tabeli. Do kraja takmičenja ostaje borba za ‘fajnal for’ i četvrto mesto koje vodi na završni turnir.

Preostala su još tri meča do kraja regularnog dela, a ‘parni valjak’ se sastaje sa Jadranom u Herceg Novom, a na Banjici sa POŠK-om i Mornarom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

JUG: Bijač (6 odbrana), Macan 1, Fatović , Lončar 1, Merčep, Garsija, Marković, Ivanković 1, Bautović 1, Perone 5, Pavličević, Obradović, Popadić (1 odbrana), Vrlić. Trener: Kobešćak.

PARTIZAN RAJFAJZEN: Rističević (9 odbrana), Gilen, Tikas, Manojlović, Subotić 3, Drašović, Lazić, Janković, Vico, Vučinić, Stojanović 1, Asanović 1, Brakočević, Radojević 1. Trener: Vujasinović

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter