0
Američki fudbal

NFL: Iglsi žele da zadrže Bredforda

Objavljeno: 20.02.16 u 13:42

Filadelfija u Bredfordu vidi kvoterbeka koji ekipu može odvesti daleko.

Sem Bredford pojačao je ekipu Filadelfija Iglsa pred početak prošle godine, u sklopu trejda sa (tada) Sejnt Luis Remsima, dok je u drugom pravcu otišao Nik Fols.
Bredford je doveden na izričit zahtev Čipa Kelija, koji je zbog očajnih rezultata smenjen sa mesta prvog trenera Iglsa, da bi na njegovo mesto bio postavljen Dag Pedersen. Sve to je dovelo Bredfordovu budućnost u pitanje, pogotovo ako se uzme u obzir da je kvoterbeku ugovor istekao, te je slobodan u izboru nove sredine.

Ipak, čovek zadužen za kontrolu nad ekipom, Haui Rozman, rekao je da, što se Filadelfije tiče, dilema ne postoji – Iglsi žele Bredforda nazad.

– Naravno, dok god su u pitanju uslovi koji odgovaraju obema stranama. Ne želimo njega da potcenimo, ali isto tako moramo voditi računa i o Filadelfiji, rekao je Rozman sajtu „Igls“, da bi potom dodao:

– Mi ćemo izneti ponudu, i nadamo se da će i njemu ona odgovarati. Jednostavno, mora imati smisla za obe strane.
Ukoliko Bredford ipak ne pristane na ponudu Filadelfije, kao potencijalna zamena spominje se Čejs Daniel, bivši kvoterbek Kanzas Sitija, dok ne treba isključiti ni mogućnost draftovanja ogranizatora igre, pošto Filadelfija drži 13. pik na predstojećem draftu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter