2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KOCIĆ NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Mnogo je ružno to što se desilo sa ulaznicama

Objavljeno: 11.02.16 u 22:29

Mladenu Kociću osim poraza od Rusije u polufinalu EP u futsalu zasmetao je i problem oko karata za ovaj meč koji je izbio pre susreta.

I večeras jedan od najboljih igrača u timu Srbije bio je Mladen Kocić. Majstorijom je izbacio iz ravnoteže Robinja, a zatim poslao neodbranjiv projektil pod prečku gola za prvo izjednačenje na meču.

Srbija je kasnije stigla do još jednog, ali ne i do trećeg, pa je poražena u polufinalu i u subotu od 18:30h će se protiv Kazahstana boriti za bronzu.

Ipak, posle meča njegov utisak nije bila sama utakmica, već ono što se desilo pre nje.

– Ne bih nikog ovde spomenem, ali bilo je danas problema oko karata. Najbitnije karte za sektor 200, gde su do sada bili naši prijatelji, naša rodbina, i navijači iz Kragujevca koji su glasno navijali…sada su svi oni prebačeni na sektor 400. Ne znam iz kog razloga, ali to je malo ružno. Jer, mislimo da bi nam oni pomogli u najtežim trenucima da pobedimo danas – izjavio je Kocić posle meča.

Reč o navijačima imao je i golman Miodrag Aksentijević.

– Publika mora da shvati da ovo nije pozorište i da je ovo za nas rat. A kada ideš u rat, potrebni su ti ljudi iza leđa. Da te guraju, bodre, motivišu… Nema ovde pauze, nema međuprostora između golova. Tada nam je potrebna podrška. Kada padne gol, onda je to gotova stvar. Ali, između golova nam je potrebna publika koja pravi pritisak na njih i nama daje podršku – istakao je Aksentijević.

O samom meču rekao je da su Brazilci u timu Rusije bili preveliki zalogaj za tim Srbije.

– Nažalost, mogli smo protiv Rusa,ali ne protiv Brazilaca. Da, sistem možda jeste glup, ko ima novac, može da kupi celu reprezentaciju Brazila i da osvoji sve! To nije pravedno,ali sta je tu je… Brazilci su ipak prevaga – zaključio je Aksentijević.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter