1
Ostali sportovi

TRL: Loš dan za srpske klubove

Objavljeno: 07.02.16 u 22:33

U 14. kolo Regionalne vaterpolo lige Partizan, Vojvodina i Radnički doživeli su poraze.

Na Banjici Partizan nije mogao da parira drugoplasiranom Primorju. U toku čitavog meča razlika u kvalitetu bilo j eizuzetno vidljiva. Iskusniji Riječani trijumfovali su sa 14:8. Jedinu otpor vaterpolisti Partizana pružili su u trćoj četvrtini, koja je završena rezultatom 3:3.

Kragujevački Radnički doživeo je debakl rezultatom 16:2 u Dubrovniku od ekipe Juga. istu sudbinu doživela je i Vojvodina, koja je poražena od Jadrana iz Herceg Novog sa 21:9.

Podsetimo da je danas četvrti srpski predstavnik Crvena zvezda izabčena iz Regionalne lige.

0
0

1 Komentara

  1. los dan … pa i nije tako los … kad sagledamo sta sa vaterpolom radimo … vaterpolo INSTITUCIJU vk partizan rasturismo za rad dve (2 ) vestacke tvorevine … koje samo uz velike pare mogu da opstanu … pare potrosismo, DUGOVE napravismo , vaterpoliste po evropi rasusmo … to je mozda poslednja generacija koja je trebala da uz nju sazrevaju mladi vaterpolisti koji dolaze … tako nesto … zbog istih razloga nas jos u jednom trofejnom sportu ocekuje … drzavni projekat u sportu sdcz sa njenim klubovima … sport u Srbiji sigurno u propast vode … zanosimo se trenutnim sportskim rezultatima … ti rezultati su plod rada i uspeha u proteklih 15-20 godina … ovo sad sto se u sportu radi … rezultate ce mo viteti za 5-10 godina … da zavrsim sa Bvkcz koji svojim radom i ponasanjem to najbolje najavljuje .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter