1
Ostali sportovi

SRAMNA IZJAVA BIVŠEG RUKOMETAŠA: U Hrvatskoj se slavi kao da je ‘Oluja’!

Objavljeno: 28.01.16 u 10:51

Rukometna reprezentacija Hrvatske na senzacionalan način plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Poljskoj, pobedom nad domaćinom 37:23.

Hrvatskoj je u poslednjem kolu druge faze bio potreban trijumf od preko 11 razlike za plasman u polufinale, a ona je to učinila sa 14 golova viška i to protiv domaćina Poljske kojoj je bilo dovoljno i da izgubi sa četiri gola.

To je oduševilo javnost Hrvatskoj, a posebno se istakla izjava Nikše Kaleba, bivšeg rukometnog reprezentivca Hrvatske koji je svoje impresije izneo na, ipak, nepriklatan način.

– Ovo mi je senzacija kao navijaču! Najveća pobeda u istoriji rukometa i ne mogu opisati koliko sam srećan jer znam sve ove momke koji igraju. Bez obzira na to što smo na prvenstvu imali onih žutih minuta, ovakva jedna pobeda stvarno briše sve. Evo, u Metkoviću se puca kao da je Hajduk prvi, ili kao da je, oprostite, Oluja – ushićeno je izjavio je Kaleb.

Svoju sreću, očigledno, nije mogao drugačije da opiše osim poređenjima, a dalje je nastavio, srećom, u sportskom duhu.

– Ne znam zapravo kako bi ovo opisao. Ovo nije nešto najveće u rukometu, ovo je ravno osvajanju Lige šampiona Jugoplastike kad su uzeli titulu kao autsajderi, ravno je osvajanju svetskog zlata u Portugalu i ravno je Ivaniševićevom osvajanju Vimbledona – kaže Kaleb.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter