0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

JUSEIN BOLT: Možda budem trčao i u Tokiju

Objavljeno: 28.01.16 u 14:05

Najpopularniji atletičar današnjice Jusein Bolt zaintrigirao je maštu poklonika ‘kraljice sportova’ u razgovoru za lokalnu televizijsku stanicu.

Sprinter sa Jamajke je u nekoliko navrata izjavio kako će Svetsko prvenstvo u Londonu 2017. godine biti poslednje veliko takmičenje na kojem će nastupati. Međutim, pritisak od strane trenera Glena Milsa mogao bi ga navesti da preinači svoju odluku, i da karijeru produži do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

– Videćemo, trener me uverava da mogu da izdržim do Tokija. Neću ništa da garantujem, ali mi trener sve vreme govori kako treba da prestanem da pričam o povlačenju. Videćemo kako će se stvari odvijati u naredne dve sezone, rekao je Bolt za televiziju na Jamajci.

Bolt će za vreme igara u Tokiju imati 34 godine i njegov nastup će zavisiti isključivo od forme u kojoj se bude nalazio u tom trenutku.

– Što si stariji trening se teže podnosi. Ako osetim da mogu svakako ću pokušati, ali sigurno je da želim da se povučem na vrhuncu svoje forme, nadovezao se šestostruki Olimpijski šampion.

U međuvremenu, Bolt je počeo sa pripremama za narednu sezonu, gde će mu glavni cilj biti da svojoj bogatoj kolekciji doda još tri zlatne medalje iz Rio de Žaneira.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter