0
Ostali sportovi

EP U RUKOMETU: Danska zadržala maksimalan učinak, Nemci je u stopu prate

Objavljeno: 24.01.16 u 22:05

Rukometne reprezentacije Nemačke i Danske ostvarile su pobede nad Rusijom, odnosno, Španijom na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Šampionat Evrope u rukometu ulazi u završnu fazu, a najbolje reprezentacije ne posustaju i još uvek ne dozvoljavaju iznenađenja. Međutim, kako je u pitanju druga faza, svaki meč je potencijalno derbi, a tako je bilo i ove nedeljne večeri.

Nemačka je igrala protiv Rusije u prvoj utakmici dana, gde je viđena triler završnica. Nemačka je uspela da nekako izvuče pobedu golom razlike na krilima Disindžera, strelca sedam golova i osvoje šesti bod.

Drugi meč igran je između Španije i Danske i tu smo videli veliki preokret, tačnije dva različita poluvremena. Prvo je pripalo Špancima koji su na odmor otišli sa 14:11, ali se u nastavku sve promenilo.

Damgard i Nodesbo su sa po pet golova predvodili Dance do preokreta i na kraju i ubedljive pobede od četiri gola razlike. Na drugoj strani istakao se Entrerios sa četiri pogotka.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

EP u rukometu

Nedelja, 24. januar

Nemačka – Rusija 30:29
Španija – Danska 23:27

Grupa A:
Francuska 6, Norveška 6, Hrvatska 4, Poljska 4, Makedonija 0, Belorusija 0.

Grupa B:
Nemačka 6, Danska 6, Španija 4, Rusija 3, Švedska 1, Mađarska 0.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter