0
Ostali sportovi

RSS: Igrači i stručni štab jednoglasno osuđuju Đukanovića

Objavljeno: 19.01.16 u 09:00

Povodom napuštanja rukometne reprezentacije jednog od golmana Slaviše Đukanovića, nakon što ga je selektor Perić zamenio trećim golmanom Marjancem, i njegovog istupa putem društvenih mreža Rukometni savez Srbije se oglasio saopštenjem koje su potpisali svi članovi ekipe.

U saopštenju se kaže:

Poštovani,

Slaviša Đukanović više nije član rukometne reprezentacije Srbije. Posle primanja odluke od strane selektora da u sastav za narednu utakmicu umesto njega uvrsti Dragana Marjanca, a što prema pravilima i propisima ne bi značio kraj učešća Đukanovića na ovom Evropskom prvenstvu, igrač nije saopštio nezadovoljstvo selektoru. Umesto toga nezadovoljstvo je izrazio putem društvenih mreža. Njegova izjavu za neodgovorno ponašanje i lošu organizaciju u reprezentaciji Srbije, kao neistinu, a vezana je za njegovo lično nezadovoljstvo, u potpunosti osuđuju svi igrači i članovi stručnog štaba nacionalnog tima.

saopstenje-rss

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter