0
Ostali sportovi

FOTO: Facebook

OČEKIVANO: O’Saliven lagano završio posao

Objavljeno: 18.01.16 u 12:45
Roni O’Saliven pobednik je Masters turnira u snukeru koji je održan u Londonu.
 

Trijumfom u Londonu kontroverzni Englez izjednačio se sa čuvenim Stivenom Hendrijem sa šest prestižnih trofeja.
 
Nakon prvog dela programa i vođstva od 7-1 u partijama bilo je jasno da večernja sesija neće dugo potrajati. O’Saliven je ekspresno osvojio nova tri frejma i ukupnim rezultatom 10-1 počistio rivala sa stola, i ispisao nove stranice istorije snukera.
 
Titula na Mastersu dobija još više na značaju kada se uzme u obzir da O’Saliven praktično nije učestvovao ni na jednom ozbiljnijem turniru od početka sezone, prošlog juna. Ljubiteljima snukera neće promaći podatak da je 40-godišnji majstor ove igre propustio čitavu 2013. godinu pre nego što se vratio i u velikom stilu osvojio svetsku krunu.
 
Petostruki svetski šampion izjavio je nakon meča: ‘Veoma sam zadovoljan svojim pristupom nakon dužeg odsustva. Zadržao sam fokus, bio disciplinovan i obuzdao svoj temperament. Psihijatar Stiv Piters mi je pomogao da savladam emocije. Bio sam relaksiran tokom meča i igrao veoma dobro.’
 
Pripremio: Miloš Ristanović
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter