0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ: Četvrtfinale je uvek najteža utakmica, podižemo formu pred borbe za medalju

Objavljeno: 18.01.16 u 21:43

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić, kao i uvek sa hladnim izrazom lica, izrazio je zadovoljstvo pobedom protiv selekcije Rusije.

– Četvrtfinale je možda i najteža utakmica na nekom prvenstvu, ili si pukovnik ili pokojnik. Možda je to razlog što smo krenuli napeto, jer je bio pritisak prisutan. Kada smo se više oslobodili, zaigrali koncentrisanije i napad je bio dobar i mislim da je prikazana igra bila dobra. Opet smo primili nekoliko jeftinih golova, ali pet primljenih golova je sasvim korektno – rekao je Dejan Savić novinarima u miks zoni.

U polufinalu Srbija se sastaje sa selekcijom Grčke, koja je danas savladala Španiju u četvrtfinalu rezultatom 6:2.

– Grčka je ekipa koja je treća na svetu, sa kojom smo trenirali i koja je u poslednjih dana pokazala veliki progres. Imaju izuzetne centre, igraju napad od 30 sekundi i strpljivo koriste igrača više. Biće to izuzetno polufinale. Igramo pred domaćom publikom, ali je ulog veliki, iako su obe reprezentacije kvalifikovane za Olimpijske igre. Ovo je Evropsko prvenstvo, polufinale i biće izuzetna borba za medalju – poručio je selektor Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter