0
Vremeplov

VREMEPLOV: Gol Roberta Karlosa koji je proglašen NEMOGUĆIM! (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.16 u 22:29

Čak i naučnici su istraživali ovaj šut Brazilca, ali nisu uspeli da daju potpuno objašnjenje za epski gol koji i danas pamtimo.

Bio je 21. februar 1998. godine. Real Madrid je gostovao Tenerifeu u jednom od, naizgled, ‘lakših’ gostovanja, s obzirom da se njihov rival nalazio u donjem delu tabele u Primeri.

Međutim, viđeno je jedno od najvećih iznenađenja u toj sezoni 1997/1998 s obzirom da je domaći tim slavio protiv ‘kraljevskog kluba’ sa 4:3 i tako im zadao možda i ključan udarac te sezone, koju je Real završio u ‘nokautu’, na četvrtom mestu na tabeli.

Ipak, taj meč doneo nam je nešto što ćemo zauvek pamtiti, golčinu koja je obeležila mnoge špice televizijskih emisija širom sveta. Svi je dobro znamo.

Duga lopta ka levoj strani, najbrži bek sveta u tom trenutku Roberto Karlos šprinta ka njoj, nekako je sustiže i umesto centaršuta upućuje ‘suvi list’ ka golu Tenerifea. Lopta posle neobjašnjivog efea završava u rašljama domaćih.

Neverovatno. I Brazilac je u čudu. Nemoguće!

(Izvor: youtube / TheRandomVidsss)

Čitav svet se digao na noge. Svi su videli taj gol, ali nikome nije bilo jasno kako se to dogodilo? Nije ni naučnicima, fizičarima. Šta je to što Roberto Karlos ima u nozi? Kriptonit? Ma ovo je bolje od Supermena.

I što je najslađe, nikada nećemo saznati. Samo ćemo uživati i diviti mu se. Večno!

(Izvor: youtube / Ddan Clanad)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter