0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

GRBIĆ: Hteo sam da im ‘uđem u glavu’, ali nisam imao dovoljno vremena

Objavljeno: 08.01.16 u 18:27

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić nije bio zadovoljan izdanjem ‘plave čete’ u Berlinu na kvalifikacionom turniru za OI.

Srbija je pobedom nad Belgijom rezultatom 3:1 završila takmičenje u Berlinu. Međutim, izabranici Nikole Grbića nisu izborili plasman u polufinale i ujedno su ostali bez plasmana na Olimpijske igre u Rio, što će svakako biti označeno kao neuspeh.

– Moraćemo da promenimo neke stvari, pre svega kako bismo timu pružili podršku. A to treba uraditi čak i da dobri rezultati ne dođu odmah. Obično sam, kroz karijeru, gledao gde sam ja napravio greške i šta sam mogao da promenim. A gledao sam da se kao tim penjemo korak po korak – rekao je Grbić, pa nastavio:

– Sada, kao trener, želim nešto slično, ali teško je ‘ući u glavu’ igrača jer nemam dovoljno vremena. Uradio sam sve što je u mojoj moći, ali kada vam ekipa igra ovako – onda stvarno treba da se zapitate šta vi treba da promenite – objasnio je Nikola Grbić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter