12
Izjava dana

Čović o rušenju Crvene zvezde

Objavljeno: 03.01.16 u 08:05

– Ostavljen je Mirko Pavlović, sam faktički, da se brine o Zvezdi.Boris Tadić i tadašnja politička kamarila, koja je bila vezana za Partizan, je sistematski rušila Crvenu zvezdu. Sistematski, to je bilo smišljeno. Zvezda je ostala bez para, bez sponzora, zabranjivani su sponzori. To se dešavalo i Fudbalskom klubu, od strane crno-belih političkih kadrova. Fudbalski klub je ruiniran, a košarkaški srušen. Smogli smo snage, i tu je Dragan Đilas imao dovoljno mudrosti. Rekao sam mu tada – ‘Ako se i ti plašiš da će Čović uraditi ne znam šta, politički angažovati, onda si kukavica’. On se nije uplašio, na sreću. Mi smo sproveli sporazum. Nikakvu fuziju! To neznalice pričaju da je fuzija. Sproveli smo sporazum, sve smo uradili u skladu sa zakonom, a nasledili smo gotovo ništa. Ne mogu da kažem ništa, jer Zvezda nikada nije ništa. Njen brend, ime, znak, tradicija na ovim prostorima, a i širom Evrope i sveta, nikada neće biti ugašena.

0
0

12 Komentara

  1. Covicu, objasni Srbiji kako je tvoj sestric prije dvadeset godina sa 24 godine starosti kupio milione dolara vredne apartmane u Torrence , Los Angeles.
    Ovo sto pisem zna ceo Los Angeles (srpski), samo srpsko pravosudje nije upoznato, sramota.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto rakari kukaju da treba njima da se da novac? Mislim da kod nas nema interesa da se finansira klub iz druge drzave. Oni videli kako Dodik radi pa misle mogu i ovi iz Srbije.Inace je Zvezda 1993 dala drzavi 165 miliona maraka zbog istih tih penzija za koje se brinu decki iz NDH. Ako sad nesto drzava daje Zvezdi to ce da se evindentira i odbije od glavnice duga.

    0
    0
    Odgovori
  3. UPPR-Unapred Pripremljena PRevara.Covicu ti si najobicniji lopov i prevarant,ucenjen zbog ucesca u pljacki Kosova i ubistva premijera.Zivim za to da se pojavi neka vlast koja ce te smestiti u zatvor,iako znam da se takva vlast nece pojaviti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Neka Vucic iznese podatke o tome ko je i koliko dobio i bice sve jasno.Poznata je njegova konferencija kad je rekao da su kosarkasi CZ malo vise dobijali pomoc a u fudbalu Partizan skoro i da nije sponzorisan. Uostalom politika je u CZ uvela Gasprom koji godisnje daje CZ onoliko koliko je Partizan, i FK i KK, dobijao od svih sponzora za vise od dve godine. Covic je prokleto bolestan za parama. Sa groba bi uzeo.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo,pa vama je sponzor bio Eps,drzavna firma i vama su se slivale pare od svakog uplacenog racuna,narodu su na silu uzimane pare!!!Bolje da pitate gurua gde su pare nestale i koliko ima skupocenih slika od par desetina pa i stotina hiljada evra,a mozda su on i onaj pecatirani pokupili i podelili lovu kada je pecatirani popusio na izborima,pa sada krckaju polako!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. Moralni gmizavce jedino ti mogu cestitati na velikoj obmani na kojoj bi ti pozavideo i Koperfild! Zalim samo navijace komsinice koji su prodali svoj obraz verujuci tebi.O tvom postenju najbolje mogu pricati Srbi sa Kosova.

    0
    0
    Odgovori
  6. O cemu ti covece pricas,sluzis se lazima, a mesto(te ceka)ti je u zatvoru.Na kraju nemozes poreci svoje reci NIKO NEMOZE DA ZABRANI FMP-u KAKO CE DA SE ZOVE! Ti si sramota svakog postenog Srbina!

    0
    0
    Odgovori
  7. Smesan si vise sa ovim politickim pricama za malu decu,svi znaju da Zvezdu pikiras od 2000. godine,kao slucajno se ti pojavljujes kao spasilac i to zahvaljujuci ljudima tog Tadica koga prozivas,sve je to smisljeno odavno,zato uzivaj u svojoj prevari…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter