2
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Nebojša Čović o dolasku Kinsija

Objavljeno: 02.01.16 u 08:10

– Mi smo posmatrali Kinzija skoro dva meseca. Ali, on je bio igrač pod ugovorom sa turskim Trabzonom i kada se dogodio incident na nekoj njihovoj utakmici, dobili smo informaciju da je Kinzi slobodan. Tada smo aktivirali takvo razmišljanje. Smatramo da je Kinzi dobar igrač i da je pravo pojačanje za Crvenu zvezdu – rekao je Čović.

0
0

2 Komentara

  1. Taj rivalitet izmedju partizana i zvezde, sto se tice fudbalera i kosarkasa, dosadio vec bogu i narodu. Stvarno mi nije jasno, kako moze jedna masa ljudi da utica na to, ko ce sta i kako?! Nije covek rob pa da je dosao da nam se klanja i moli za onaj dinar. Mozemo sto se tice stranaca bit zadovoljni da nam dodju i igraju u nasim klubovima. Opustite se vise i jedni i drugi i uzivajte u derbijima a ne kako cete nekom zube iscupat i kicmu slomit…kakvo nam je to srpstvo(samo sloga srbina spasava) kad brat brata bije ili otima od njega?! Dokaza je mnogo, koliko igraci zajedno provode vreme i samo su protivnici na terenu. Ako ovome bude dobro ostace, ako ne neki idw i nek mu je sa srecom..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter