6
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

CRVENA LAMPICA ZA UZBUNU: Kako zadržati sjajnog Portugalca na Marakani

Objavljeno: 26.12.15 u 16:17

Prema poslednjim informacijama, odlazak Huga Vieire iz redova Crvene zvezde moguće je zaustaviti jedino isplaćivanjem zaostalih plata.

Zvezdin Portugalac pruža izuzetne partije ove sezone. Četrnaest golova, od čega nekoliko izuzetno atraktivnih (protiv Partizana dva, protiv Čukaričkog…) skrenuli su pažnju fudbalskih radnika širom sveta na sjajnog napadača. U prilog im ide činjenica da u Zvezdi, kao po običaju, plate kasne. Kako prenosi Sportski žurnal, Vieira se nalazi na meti nekoliko klubova iz Kine koji su spremni da mu daju milionsku platu.

Deseti januar je datum do kad bi trebalo da bude poznato da li će Vieira i na proleće tresti mreže u domaćem prvenstvu, ili će Crvena zvezda ostati „kratkih rukava“, kako na terenu – tako i u bankovnom računu. Njegova želja za povratkom nije sporna. U Zvezdi igra kao preporođen, postao je maltene nezamenljiv šraf u Božovićevim zamislima, ali neophodno je da i od Crvene zvezde stigne signal da priče o zadržavanju tima i plasmanu u Ligu šampiona nisu demagogija, već ideja koju nameravaju da sprovedu u delo. 

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter