2
Auto Moto

FOTO: HOTSPORT.RS

ČAST KAKVU NEMA SVAKO: Duca Borković poklonio HotSportu deo svog automobila (FOTO)

Objavljeno: 25.12.15 u 16:51

Redakcija HotSporta dobila je od najboljeg automobiliste Evrope deo njegovog šampionskog vozila sa posvetom.

Bliži se kraju 2015. godina, koju ćemo osim po uspesima vaterpolista, košarkašica, odbojkašica, Novaka Đokovića, upamtićemo i po novoj tituli prvaka Evrope Dušana Borkovića u ETCC šampionatu.

Nedavno je dvostruki evropski šampion u automobilizmu najavio povratak na svetsku scenu, nastupom u TCR seriji. Srpski as voziće novog Seat Leona uz podršku mađarskog B3 racing tima.

(Izvor: youtube / Dušan Borković)

Kao što bi mnogi možda voleli da dobiju busen šampioske trave sa fudbalskog igrališta ili mrežicu sa koša iz košarkaške dvorane, tako smo mi dobili jedinstveni deo šampionskog automobila Dušana Borkovića iz ove sezone.

Naime, sada već svetski popularan as poklonio je redakciji HotSporta kočioni disk sa posvetom zbog velike podrške na putu ka evropskom tronu.

IMGL3749

Time je naš Duca još jednom potvrdio svoju klasu i van trka, jer da bi bio šampion na stazi, moraš biti šmeker van nje. A Duca to svakako jeste.

IMGL3758

Duco, dogodine zajedno do svetskog vrha! HotSport će, kao i do sada, biti uz tebe!

IMGL3755

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter