0
Auto Moto

LUIS HAMILTON: Postoje nesuglasice sa Rozbergom!

Objavljeno: 24.12.15 u 20:48

Šampion Formule 1 i vozač Mercedesa Luis Hamilton priznao je danas da postoje nesuglasice sa timskim kolegom Nikom Rozbergom, ali da nema potrebe da se zbog toga razdvoje.

Šef britanskog tima Toto Volf izjavio je da će razmotriti da otpusti jednog od dvojice vozača ukoliko se nastavi tenzija i sukobi između njih.

– Nisam iznenađen zbog tih reči, ali mislim da nije potrebno da se sastavi novi tim vozača. Odrasli smo ljudi i maksimalno radimo posao, a ne 90 ili 80 odsto svojih mogućnosti. Bilo je nekih razmimoilaženja između nas dvojice, ali ne može sve da bude savršeno. Siguran sam da možemo to da rešimo – rekao je Hamilton, a prenosi Skaj Sport.

Britanski vozač istakao je da ne veruje da je Rozbergova i njegova pozicija u timu ugrožena.

– Bili smo izuzetno uspešni prethodne dve godine i mislim da može vrlo lako da se skrene sa pravog puta. Uvek težimo perfekciji i da budemo najbolji, a verujem da ćemo poboljšati komunikaciju – zaključio je Hamilton.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter