0
Evropske lige

BENITEZOVA BRIGA MANJE: Rodrigez na putu za Mančester?

Objavljeno: 23.12.15 u 13:12

Sve češće se može čuti priča o očajnoj atmosferi u ekipi Reala iz Madrida. Čak i nakon pobede od 10:2 nad Rajo Valjekanom, takve priče nisu utihnule. 

Danas je osvanula vest o pobuni Kristijana Ronalnda, Iska, Rodrigeza i Tonija Krosa, koji je nezadovoljan minutažom. Lošu atmosferu i nezadovoljstvo igrača u Madridu mogao bi da iskoristi drugi velikan evropskog fudbala – Mančester Junajted. 

Naime, tim sa Old traforda nalazi se u očajnoj formi, bez pobede su na prethodnih šest utakmica, dok u Premijer ligi zauzumaju peto mesto, sa devet bodova zaostatka za prvoplasiranim Lesterom. Pojačanja su svakako neophodna, a Rodrigez bi predstavljao kapitalno pojačanje. Ostaje da se vidi da li će se Madriđani odreći jednog od bitnijih igrača. Takođe, nedoumica postoji i oko ostanka Luja van Gala na klupi Junajteda, što u mnogome može promeniti tog prelaznog roka. 

U svakom slučaju, ako se ‘po jutru dan poznaje’, očekuje nas i više nego interesantan zimski prelazni rok.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter