2
O Nama Kategorija

FOTO: STARSPORT

LIGA ŠAMPIONA: Partizan do druge pobede, pao OSC

Objavljeno: 16.12.15 u 21:15

U 4. kolu grupe B Lige šampiona Partizan je savladao OSC sa 5:4 (1:1, 2:0, 1:0, 1:3) i stigao do druge pobede u ovom takmičenju, ponovo na svojoj Banjici.

Vodili su crno-beli od druge deonice, imali tri gola viška, ali su u poslednjoj dozvolili da iskusni mađarski tim stigne na -1 i to u dva navrata. Prvo je Gilen uspeo da vrati dva gola viška, a drugi put su gosti na minut pre kraja bili u poziciji da izjednače. 

Deker je drugim golom na meču doneo dramu u finišu, ali se Partizan odbranio.

Strelci za Partizan bili su Stojanović dva puta, Gogov, Jakšić i Gilen, sjajno je ponovo branio kapiten Dimitrije Rističević, a kod gostiju je najbolji bio Deker.

Treba reći i da su crno-beli ovaj meč odigrali bez trojice centara, Vico se oporavlja a u igru uopšte nisu ulazili Manojlović i Lazić. 

Momci su imali veliku podršku navijača, odigrali su pametno i zrelo, možda i najbolje u sezoni…

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan Rajfajzen – OSC  5:4

(1:1,2:0, 1:0, 1:2)

Bazen Banjica. Gledalaca: 1.000. Sudije: Koganov (Azerbejdžan) i  Galindo (Španija). Igrač više: Partizan 6 (3), OŠC 6 (1).

PARTIZAN RAJFAJZEN: Rističević (14 odbrana), Gilen 1, Tikas, Manojlović, Subotić, Drašović, Gogov 1, Jakšić 1, Lazić, Tanasković, Stojanović 2, Asanović, Brakočević. Trener: Vujasinović.

OSC: Bistranji (10 odbrana), Deker 2, Batori, Nađ, Juhas, Kovač, Hegediš, Graham, Salamon, Ger-Nađ 1, Senteši, Brguljan 1, Barabas. Trener: Vince.

[/stextbox]

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter