3
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

AKO SE PITATE ŠTA JE KLJUČ USPEHA: Vujasinović je to objasnio u jednoj rečenici

Objavljeno: 16.12.15 u 22:34

Trener Partizana Vladimir Vujasinović zadovoljan je zbog druge pobede u Ligi šampiona i prikazane igre njegovog maldog tima.

Crno-beli su na Banjici slavili, pobedivši OSC sa 5:4.

–Presrećan sam što smo godinu zavšili na ovaj način. Proteklih godinu dana ekipa je mnogo napredovala i zato je na ovakav način sada mogla da se nosi sa daleko iskusnijom i fizički jačom mađarskom ekipom. Čestitam igračima, svima u klubu na postignutom do sada, jer do rezultata dolazimo i u teškim uslovima, zato što svi mnogo vole klub – rekao je Vujasinović i nastavio:

–Igrali smo ceo meč sa devet igrača u polju u rotaciji. Opet smo igrali bez klasičnog sidraša, kako zato što nam je Nemanja Vico bolestan, tako i zato što smo hteli da takvom taktikom odgovorimo Mađarima. Došlo je do umora, ali ipak smo sačuvali pobedu – zaključio je Vujasinović.

Ako se neko pita šta je ključ uspeha i kako se najmlađa ekipa u Ligi šampiona na maestralan način nosi sa daleko iskusnijim i bogatijim timovima koji nemaju ni jedan jedini problem, a crno-beli ni toplu vodu, a kamoli plate, bar ne na vreme, pored rada, ljubav prema klubu im daje snage za sve…

Nema to svako… Reći će neko, ne živi se od ljubavi… Partizan može i tako, a ima i Grobare...

0
0

3 Komentara

  1. Banjica dupke puna fudbalska atmosfera!

    Bez centra ceo meč???!!! Nikad nisam ovako nešto video igra taktika. Najjača odbrana na svetu.

    Sudije i novinara u aps…

    Madjari milioneri a akademija nema za vodu….

    Madjari svake godine uzmu tri najbolja, nije dovoljno, pa će dati AV lovu da ugase akademiju, kako bi konačno osvojili nešto….

    Vujas je Otac!

    Deca divovi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter