0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BOŠKOVIĆ: Nije bilo šanse da se vratimo posle lošeg starta

Objavljeno: 13.12.15 u 22:56

Razloge ubedljivog poraza od Danske u meču osmine finala Svetskog prvenstva pokušao je posle meča do objasni selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković.

– Loše smo počeli utakmicu, ali mislim da smo izgoreli od prevelike želje. Znali smo koliko će ovo biti teška utakmica. Holandija je jako dobra reprezentacija i ovo im je bila šansa da pokažu koliko dobro igraju. Odlično su odigrale u grupi. Mi smo loše počeli, imali smo šansu u prvih pet, šest minuta da se vratimo, međutim, posle toga više nije bilo šanse, rekao je posle utamice selektor Srbije Saša Bošković.

Porazom u osmini finala Svetsko prvenstvo je završeno za našu reprezentaciju koja je zauzela tek 15. mesto i samim tim neće imati priliku da se bori za Olimpijske igre koje se sledećeg leta održavaju u Rio de Žaneiru.

Naša selekcija je na ovo takmičenje otišla bez četiri veoma važne igračice pošto tbog sukoba sa selektorom Andrea Lekić, Katarina Tomašević, Sanja Damnjanović i Dragana Cvijić nisu želele da igraju za nacionalni tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter