3
The Best Of

PORADOVAO GROBARE: Kovinjalo video gol i penal, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.15 u 00:11

Poznato je to da je komentator RTS-a Nedeljko Kovinjalo veliki navijač Partizana, te mu je večerašnji poraz crno-belih teško pao. Poznati spiker je u dva navrata istrčao pred rudu i poradovao sve navijače „parnog valjka“ kraj malog ekrana. Na kraju je morao da se izvnini, a evo i kako je to izgledalo.

(Izvor: YouTube/zoxcoxbox666)

Pre toga je posle šuta Nikole Ninkovića viknuo „gol“, ali je lopta nažalost završila na prečki. Ljudi sa slabijim srcem bili su u predinfarktnom stanju.

(Izvor: YouTube/oviraptor raptorovi)

Kako je to sve izgledalo u Humskoj možete da pogledate OVDE, Grobari su priredili sjajnu koreografiju i pesmom dočekali igrače na terenu pred početak.

0
0

3 Komentara

  1. Ninkovic polomi nogu protivnickom igracu,startom za zatvor a on jos tvrdi kako je prestrogo dobio zuti karton.Posebna stvar je to sto on nikako ne moze da pogodi ime igracu sa loptom,vecito neke ispravke,ajde da ne poznaje samo igrace Ausburga ali on ne prepoznaje ni igrace Reala,Barse,Bajerna i ostalih klubova LS.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne kontam da uopste ovakvi likovi rade na tv-u. Naravno tu ne mislim na te dve situacije gde se unapred poradovao, vec uopste na njegov nacin prenosenja utakmice. Mada ne bi bio problem da je on jedini, vec vecina pogotovo sportskih komentatora je zalutala na taj zadatak. Zalosno je kako prenose… Ipak dvojac sa OBN-a je neprevazidjen, samo neke nebuloze prosipaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter