44
The Best Of

FOTO: Fotoshop

NOVA ŠALA DELIJA: Evo kako izgleda evropsko proleće u Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 11.12.15 u 01:08

Delije ne prestaju da se šale na račun „večitog rivala“. Tako su sada na društvenim mrežama pojavila slika evropskog proleća u Humskoj. Evo i kako to izgleda…

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
0
0

44 Komentara

  1. Cigani kompleksasi slave nas poraz a nisu videli evrope 9 godina a oni nesto seru .CIGANI MNOGO STE JADNI ,CCIGANI ,CIGANI SVAKOJ VLASTI ODANI .MNOGO STE JADNIII !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kažu oni koji nisu videli 8 godina Evropu, a nisu ni ove godine. Al zato imaju djon od obraza da komentarišu uspeh koji je svakako veći nego njihov i takav kakav je.

    0
    0
    Odgovori
  3. mi barem godinama predstavljamo srbiju u fudbalu na kontu nekih ako nista barem te bodove guramo de nebi zvezdana i ostal igrali,već u prvom krugu lige šampiona i evrope.barem ćemo biti nosioci do 4 predkola na konto nekih.zato pst,to zahvalite braći dalton i čokiju kojima je cilj uništavanje partizana ali uzalud vam trud svirači.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ok, znao sam da ima određene količine zavisti, isfrustriranosti i tuge u ciganima, ali čitajući ove komentare i komentare na ostalim portalima, ja sam u neverici! Pa nisam imao predstavu da vas toliko boli i da vam je TOLIKO teško! Jbt, pa ljudi smo! Da ste rekli ranije koliko ste isfrustrirani i koliko to utiče na vaše zdravlje, usporili bi malo! Pre svega smo komšije i sugrađani! Čoveče!? Pa više vas je na vestima o porazu Partizana nego na vestima o bilo kojoj vašoj pobedi! (mislim prvenstvenoj, ne sećam se neke Evropske) Lupate plusiće i minuse kao prava sns armija! Ako ništa drugo, barem vas je to ujedinilo sve, pod vođstvom imperatora AV! Tačno se zna ko lupa minuse i pluseve, a ko prodaje Kosovo i ostatak države… Mašinerija! Tužna, ali uigrana…

    0
    0
    Odgovori
  5. da ih vodi zoran milinkovic mozda bi i prosli. covek podigao vozdovac sa dna igrao protiv partizana 3:3, posle odlicno vodio partizan u evropi al njima se nije svidelo sto je imao losije rezultate u seoskoj ligi, evo sad neka se vade u seoskoj, za bolje i nisu

    0
    0
    Odgovori
  6. bla bla bla 11. Dec 2015. 03:33
    U pravu si,videli ste uspehe…neko pamti Bari,a neko Fljamurtari…pozz Franjevci !

    ————

    Raduj se govno jedno smrdljivo, cigansko, mater ti jebem krvavu!

    0
    0
    Odgovori
    • Alo internet gangsteru tisina…grobarska je tuga pregolema,titula izgubljena…a i evrope vise nema…E moji Tudjmanovci,u zagreb pa sa vasom bracom placite jer ne igrate Evropu….

      0
      0
      Odgovori
      • Toliko si opterećen tim Zagrebom i Hrvatskom da je to neverovatno… Garant ti je mama bila tamo na žurci devet meseci pre nego što ćeš biti rođen…

        0
        0
        Odgovori
  7. Neko pominje kiks protiv Borca pored 17 pobeda u nizu, a sto Partizan ne moze da veze dve pobede? Budimo realni, ove godine gledajte Zvezdu i uzivajte!

    0
    0
    Odgovori
  8. Pssst Delijancici.
    11. Dec 2015. 01:33
    Dajte delije manite se komentara i peckanja, nece vasa bezvezdana dugo ovako, umesto partizana peckajte se medjusobom jer vas osajatila evropska promaja, i Borac vam istumbao zvezdanu kao igracku, ma uskoro nema vama pomoci. Peckate Partizan, a mozete se samo zderati u sebi, jer grobari bar videse neke uspehe, vi samo lekcije od Kairata, no peckajte koliko hocete,uskoro vam se peckanje vraca sa kamatom. Kupite kokice pa na utakmice Borca,zvezdanu u arhivu,za njenu buducnost sivu.

    Ko tebi drma kavez? pecka vas 3:1 i -24 😉 i namestena tekma zvezda – cuka 7:2

    0
    0
    Odgovori
  9. Dajte delije manite se komentara i peckanja, nece vasa bezvezdana dugo ovako, umesto partizana peckajte se medjusobom jer vas osajatila evropska promaja, i Borac vam istumbao zvezdanu kao igracku, ma uskoro nema vama pomoci. Peckate Partizan, a mozete se samo zderati u sebi, jer grobari bar videse neke uspehe, vi samo lekcije od Kairata, no peckajte koliko hocete,uskoro vam se peckanje vraca sa kamatom. Kupite kokice pa na utakmice Borca,zvezdanu u arhivu,za njenu buducnost sivu.

    0
    0
    Odgovori
      • Haha pa nama su pečurke rasle na travi iza golaut linije,kao i svuda..dobra zemlja,zaliva se..to je logično za pojavu pečuraka na plodnom tlu,ništa neobično.Ali poljsko sveće,tj maslačak na tribini je dokaz da je tu netaknuta priroda i da cveće može nesmetano da raste jer mu niko ne smeta.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter