1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VUJASINOVIĆ I SUBOTIĆ: Treća četvrtina je recept kako treba da igramo

Objavljeno: 28.11.15 u 22:06

Partizan je savladao Galatasaraj sa 9:8 u trećem kolu grupe B Lige šampiona i stigao do prvog ovogodišnjeg trijumfa u Evropi.

Trener Vladimir Vujasinović je večerašnji meč analizirao ovako:

-Zadovoljan sam sa tri boda, ovo je Liga šampiona i mi je ni ove godine ne igramo da to samo tako prođe, bitno mi je da pokazujemo napredak, pa i da osvojimo što više bodova. Igrom kroz veći deo utakmice, gotovo tri četvrtine, ne mogu da budem zadovoljn. Jedino smo u trećoj deonici video ono što je trebalo i što sam tražio kroz čitav meč. Tako treba da igramo, tada se videlo da smo bolji. Sada nam posle Kupa slede Mađari, koji su dosta bolji od Turaka – rekao je strateg crno-belih.

Najefikasniji igrač u redovima crno-belih ponovo je bio Gavril Subotić.

-Zadovoljni smo pobedom, iako smo tek u trećoj četvrtini prelomili meč. tako je trebalo od početka da igramo, to je trener od nas tražio. Prednost koju smo stekli u tom delu na kraju nam je bila dovoljna za trijumf. Došao je u bitnom trenutku, pred završni turnir Kupa sledećeg vikenda – podseća Subotić.

Narednog vikenda se igra Fajnal for Kupa Srbije u Bečeju. Partizan se u polufinalu sastaje sa Zvezdom. Nije ipak Subotić zaboravio da istakne još nešto:

-Žeim da se zahvalim navijačima, ovim pravim, malobrojnim. Koliko god da ih ima, nama mnogo znače i hvala im što su uvek tu kada nam trebaju. Neka budu uz nas i u Bečeju – zaključio je Subotić.

0
0

1 Komentara

  1. Najjači strateg sveta može da zaradjuje veliku lovu gde hoće.

    On živi za rad, sa najjačim razvojnim centrom sveta.

    Ljubav

    Hvala ti ljudino

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter