0
Ostali sportovi

DRUGI DAN SAJMA SPORTA: Grad i MOS igrali prijateljske utakmice (FOTO)

Objavljeno: 28.11.15 u 23:00

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić drugog dana Sajma sporta obišao je sportske terene i poligone za aktivaciju gde se, zajedno sa decom i posetiocima, oprobao u mnogim sportovima – u fudbalu, košarci, badmintonu, odbojci, rukometu, kriketu…


Sajam sporta posetili su i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i gradski sekretar za sport Slavko Gak koji su izazvali predstavnike Ministarstva omladine i sporta da odigraju jednu prijateljsku utakmicu u badmintonu. Udovičić je zajedno sa državnim sekretarom za sport Predragom Peruničićem i pomoćnikom za sport Urošem Zekovićem činio jednu ekipu, dok su se se Gaku i Nikodijeviću naizmenično pridruživali automobilista Dušan Borković i direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić.

48

„Prijateljske utakmice“ su se sa terena za badminton preselile i na ostale sportske terena, a ukupan rezultat između ekipa „Grad“ i „MOS“ bio je nerešen.

Udovičić, Peruničić, Nikodijević, Gak i ostali članovi ekipa su se rado u pauzama između mečeva slikali sa decom koja su navijala i igrala se sa njima.

Ministar omladine i sporta će poslednjeg dana Sajma obići sve štandove sportskih saveza.

31

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter