1
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Dejan Radonjić posle pobede nad Realom

Objavljeno: 28.11.15 u 08:05

– Verovao sam, nadu niko ne može da nam uzme, uz sjajnu podršku odigrali smo odlično i slavili. Početak je dobar bio napadački, u odbrani smo bili korektni, u nekim trenucima smo zbog koncentracije primili više poena. Očekivao sam bolji Real u nastavku, tako je i bilo, ali smo pokazali i snagu koju očekujem da u nastavku svih takmičenja u kontinuitetu pokazujemo, i na taj način dolazimo do onog što nam je potrebno. Sezona je od starta neverovatno teška. Bili smo nekompletni, ima igrača koji su planirani da budu glavni, ali neki nisu bili spremni. Na kraju smo prekinuli seriju Reala. Platili smo školu i dobili dobre đake.

0
0

1 Komentara

  1. Jaoooo citam komentare na vesti i ne verujem kako vecina srbije cesce menja misljenje nego donji ves. Cinjenica je da smo mec protiv Strazbura izgubili zbog loseg vodjenja Radonjica, kao i zbog toga sto ekipa pala samo na Rebica a on se snasao-ocajno. Nije uspevao da prenese loptu. Veceras je bio solidan i to stoji, ali Radonjic je opet mogao da izgubi mec jer je iskljucio Jovica i ponovo ekipu, ali ovaj put duplo duze ostavio na samo jednom pleju. Velika pobeda ali i velika sreca, jer kada se pogleda sut reala to mnogo govori, ali ne treba umanjivati pobedu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter