3
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Milorad Vučelić o ‘grešnim’ zvezdašima

Objavljeno: 25.11.15 u 08:05

– Ne bih ulazio u to na koji će ih način Zvezda kazniti i da li će to učiniti, jer to je stvar klupske politike. Ono što ja mogu da kažem je da su ta deca dobro došla u Partizan ukoliko ga vole i poseduju igrački kvalitet. Ako ta deca vrede, vrata su im širom otvorena, potrebno je da se obrate ljudima iz naše omladinske škole.

0
0

3 Komentara

    • Decko je mnogo idiot ali mu izgleda daju i neke mnogo jake opijate i varnici na sve strane.Vidi samo kakve gluposti pise i nije ga sramota.Nakanta ih neko petardom,njega nema jedan dan i ponovo se javlja kao da nista nije bilo.Zvezda ih pokida u derbiju,on pauzira dva dana i opet po starom,bez trunke srama.Zapamti kad ih sutra nakanta AZ,kako se nece javiti u Petak ali u Subotu je tu da pise nebuloze,prevashodno na vestima o Zvezdi.Izgleda da mu je mnogo patnje i bola nanela u detinjstvu i to ne moze da zaboravi ili je jos u osnovnoj skoli,sto ga donekle opravdava.Najrealnije je da mu prodaju neku supstancu,pomesanu sa ko zna sta jer mu je mozak tesko osteen.

      0
      0
      Odgovori
  1. NA TVOM PUTU DA UVEK BUDES PRVI, LEDJA TI CUVAJU DECA TVOJE KRVI !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter