0
Vremeplov

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Golčina Nikole Žigića kojim je Romu poslao prvim letom kući! (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.15 u 17:58

Junak Zvezdine pobede nad Romom, čovek kom je to veče ceo stadion ustao i aplaudirao – Nikola Žigić. 

Nije dobro krenulo za crveno bele, Šabani Nonda je doneo prednost Romi, ipak, do poluvremena, Nikola Žigić je u svom stilu – glavom, poravnao rezultat. U nastavku meča, isti igrač asistirao je Milanu Puroviću za totalni preokret, da bi, do kraja utakmice, svojim drugim golom na meču, možda i najboljim u karijeri, zapečatio sudbinu „vučice“, a „Marakanu“ doveo do stepena ključanja. 

Ovo su sastavi za koje su se te večeri odlučili Zenga i Spaleti.

Crvena zvezda: Stojković, Luković, Dudić, Biševac, Basta, Đokaj (Mudrinić 75), Janković, Kovačević, Milovanović (Purović 58; Joksimović 87), Mladenović, Žigić

Roma: Čurči, Panući, Kufur, Mekses, Alvarez (Rosi 72), Akvilani, Harža, De Rosi, Kasano, Kufre (Tadei 82), Nonda. 

https://www.youtube.com/watch?v=JNgl1eUJCQA

Te sezone 2005/06, tadašnjeg kupa Uefa, Crvena Zvezda je bila praktično na putu za nokaut fazu. U poslednjem kolu po grupama, u Francuskoj, protiv Strazburga, vodila je rezultatom 2:0, ali je pred sam finiš meča poklekla i utakmica je završena rezultatom 2:2. Taj bod nije bio dovoljan za prolaz dalje.

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter