0
Ostali sportovi

Foto: STRASPORT

TRL: Partizan ubedljivo slavio, Zvezda, Voša i Radnički izgubili

Objavljeno: 20.11.15 u 21:41

U 9. kolu Triglav regionalne lige Partizan je slavio u Splitu sa 12:6, a Zvezda je poražena od POŠK-a sa 12:8. Vojvodina je na svom bazenu izgubila od Mladosti sa 11:9, a Radnički je poražen od Primorja sa ubedljivih 7:2.

Večiti su imali polovičan učinak u Splitu. Crno-beli su konstantno vodili, +dva posle prve, koliko je bilo i na poluvremenu. Uvećali su za gol prednost u nastavku, da bi u poslednjoj deonici završili posao još ubedljivije. Jakšić je postigao tri gola, po dva su dodali Lazić i Asanović, a Manojlović, Subotić, Gogov, Drašović i Radojević po jedan. Sa druge strane bilo je manje raspoložeih, samo je Gluhaić postigao dva gola. Partizan je četvrti na tabeli, ovo mu je četvrta pobeda.

Crveno-beli su već od prve deonice bili u minusu od tri gola, prišli su na dva na poluvremenu, igrali egal u trećoj, ali je domaćin opet dodao gas u poslednjoj i slavio. Četvorostruki strelci na meču bili su Ćorušić kod domaćina i Njegovan kod gostiju. Splićani su imali više raspoloženih igrača i upisali su drugi trijumf, a Zvezdi j ovo šesti poraz.

Rogač, Gvozdanović i Ćatović su predvodili Novosađane, ali su gosti imali Luku Bukića koji je dao čak sedam golova. Igrali su onoliko koliko je bilo potrebno za trijumf.

Šumadinci su glatko poraženi na svom bazenu. Ništa nisu mogli Dedoviću (3), Muslimu, Ečenikiju sa po dva, Vukčeviću, Boškoviću i kompaniji.

Deseto kolo na programu je za dva dana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter