21
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Partizan dobija ‘vajld-kartu’ za Evroligu?

Objavljeno: 20.11.15 u 10:56

Kako stoje stvari, košarkaši Partizana mogli bi naredne sezone, bez obzira na plasman u regionalnoj ABA ligi, da zaigraju u Evropi.

Naime, prema informacijama do kojih je došao dnevni list Alo!, crno-beli bi mogli da dobiju specijalnu pozivnicu od FIBA za Evroligu koja bi, pod patronatom ove organizacije, trebala da počne naredne sezone.

Kao što je poznato, sadašnja Evroliga će od naredne sezone doživeti promene i ona će imati 16 klubova koji će se takmičiti kroz celu sezonu kao da igraju nacionalno prvenstvo, nakon čega će igrati plej-of.

Imena 11 predstavnika elitnog takmičenja su već poznata, a jedan tim doći će iz ABA JDT lige i to njen budući šampion. Međutim, FIBA paralelno sa ovim takmičenjem ULEB-a, počinje svoju Evroligu.

 

Za sada nema informacija o formatu tog takmičenja, ali se, kako piše Alo!, pretostavlja da bi eventualni odlazak Partizana u FIBA Evroligu narušio odnose čelnika crno-belih i sa rukovodiocima ABA JDT lige, ali i sa ULEB-om.

U Partizanu su odlučili da ostanu zakopčani po ovom pitanju, pošto ne žele da razgovaraju o hipotetičkoj situaciji u kojoj bi njihov klub dobio pozivnicu. 

 

0
0

21 Komentara

  1. Formirace se Fibina Evroliga a na tu ligu se i misli. Ne verujem da ce Partizan zeleti da igra tu ligu ako bi to znacilo zabranu igranja u Ulebovoj Evroligi. Meni se dopada ovaj novi koncept Ulebove Evrolige i smatram da to odgovara Partizanu. Sa budzetom od 500 000 evra pobedili smo Buducnost, igrali egal sa Zvezdom ( 3/4 utakmice) a videcemo kako ce “ velikani“ ( po budzetima) proci u nastavku. Sta ce biti kada partizan obezbedi budzet od 4-5 miliona evra, koliko sada imaju zveda, buducnost i cedevita. Real, Makabi, Barcelona imaju budjete od 5o miliona pa su padali tj gubili protiv Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cestitam ovom Penzioneru na uspjesnosti nisam zna da je njegovo sportsko drustvo najuspjesnije na svetu,,svaka ti cast ,,mora da ste negdje bili i prvaci sveta ,,u svakom slucaju zelim ti da lazes i dalje i da se i dalje nadas ,,!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako to prenosi portal ,,Alo sport,, onda je to 100% istina jeli tako,, PENZIONERU,,cestitam vam od srca !!!malo sutra,,,ce te u evro ligu to je samo masta nekih placenih grobara iz pomenutog portala!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. E,ako je Alo to objavio,tada je sigurno tacno…uverili smo se milon puta u njihove tacne informacije.Verovatno im u sportskoj redakciji rade GdK i penzioner.

    0
    0
    Odgovori
    • PENZIONER se NE bavi temama “ ciganskim “ a tebi da odgovorim : po onome sto je kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan uradio za BEOGRAD, SRBIJU , REGION , JUGOSLAVIJU i EVROPSKU KOSARKU u poslednjih 40 godina ( od kad se kosarka igra na parketu u dvoranama ) , sve ( 3 ) tri kkcz ( lj. bogdana, zeleznika i m. kalemegdana ) NECE bar za jos 100 godina . evropa i svet to prepoznaje i ceni ( u odnosu na sadasnju vlast i vas „cigane“, delije, pantere, pancere kako li se vec zovete …) … ISTO KAO U VATERPOLU : vestacke tvorevine i MUTANTE NE priznaju-podnose … kad se negde van Srbije pojavite … evropa se pita : KO SU SAD PA OVI … ??? to sto vasi mediji od osnivanja sdcz i njenih klubova ( jer su mediji vasi ) stvaraju laznu sliku i velicinu o vama u Srbiji je vas problem kad se u ogledalo pogledate ili kad priznanja partizanu iz sveta i evrope stizu . UPAMTITE ( to sto vas mediji zele po mnogo cemu da uporede ili izjednace sa partizanom NE ide ) KONACNO : NAJVECE , NAJUSPESNIJE SPORTSKO DRUSTVO NA PLANETI ZEMLJI JE JSDP .

      0
      0
      Odgovori
      • I u fudbalu ste bas prepoznatljivi u celom svetu,valjda zbog neverovatnih uspeha i utakmica koje ste odigrali protiv Groningena i Seltika!!!

        0
        0
        Odgovori
      • Vi ste samo obicna prostitucija a kako ste osvajali trofeje,dovoljno je poslusati Grbovicevu izjavu da je Todoric najbolji u saradnji sa sudijama i da je zadnji igrac izbacen iz vase skole,Mica Beric a to je bilo pre 25-30 godina.Inace kosarka se ne igra od trenutka kad ste vi postali prvaci,nego 31 godinu pre toga,sto se tice Zvezde i partizana.Vi ste navikli da spinujete i prosipate lazi i nebuloze,zato i navijate za taj mali klub.Krenuli smo da cistimo pod sa vama i bice tako naredne dve decenije,minimum.Za ovu informaciju vam bacili kosku a vi se zaleteli ko mladi majmuni,samo sto nema nista od toga.

        0
        0
        Odgovori
  5. Ako je ALO to napisao, racunajte da je to zavrsen posao, jer ALO sto objavi mora da je istina kao i sto ce UEFA da izbaci Zvezdu zbog falsifikovanja potpisa Rajkovica, onda Grof zabranio Terzicu ulazak u svlacionicu, a sada i ovo da fenjeras dobija vajld-kartu! Strasno! Sta je sledece? Mozda sutra objave da Grujic prelazi u partizan?!

    0
    0
    Odgovori
  6. Tako treba jos kada bi drzava i Ponosu Srbije dala 7mil eura budzeta kao Coravom za fmpcz…eto svetinje ponovo na fajnalfor

    0
    0
    Odgovori
  7. hahhahahh…ali od svih novina bas ALO! samo ovo objavljuje..
    isto kao i svadja grofa i Terzica..
    idu iz krajnosti u krajnost..

    0
    0
    Odgovori
  8. Partizan je u kosarci ako se zanemare finansije u rang Reala,Barse,Makabija,Panatanaikosa,CSKA,Olimpijakosa,Cibone…to su velikani Evropske kosarke ovo ostalo su ukrasi

    0
    0
    Odgovori
    • Kakve veze imaju ove ekipe sto si nabrojao sa Fibinom Evroligom?Vi necete igrati sa njima posto oni igraju Ulebovu Evroligu.

      0
      0
      Odgovori
  9. Pa to je normalno da jedan takav klub sa takvom istorijom i dobije mesto u svetu košarke kakvo zaslužuje svojim uspesima u zadnjim decenijama. Crno-beli su nam podarili mnogo lepih trenutaka u poslednjim decenijama i sam su vrh evropske košarke, i nadam se da će se kompletno SD – Partizan odupreti odnosno da će smoći snage da se odupre političkom SNS – uništenju.

    0
    0
    Odgovori
  10. TAKO JE BRE… SAMO AKO JE OVO ISTINA PA NEKA CRKNU CIGANI I VUCKO I CORA ZAJEDNO SA UKRADENIH 8CIGLI € ZA KOJE SE HVALE DA JE NJIHOV BUDZET A TO JE USTVARI POKRADEN NOVAC JEDNOM NARODU SRBIJE… 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter