0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

LIGA ŠAMPIONA: Pro Reko dodao gas i deklasirao Partizan, efikasni i bivši crno-beli

Objavljeno: 11.11.15 u 20:33

Vaterpolisti Partizana doživeli su ubedljiv poraz od italijanskog Pro Reka u meču 2. kola Lige šampiona pošto su u gostima izgubili sa čak 15:3 (5:2, 1:0, 3:1, 6:0).

Koliko toliko crno-beli oslabljeni neigranjem Jakšića bili su ravnopravan rival samo u prvom delu prve četvrtine, kada su uspeli dva puta, golovima Subotića i Vučinića, da dođu do izjednačenja (1:1, 2:2). Od tada pa do samog kraja izabranici Vlade Vujasinovića postigli su samo još jedan pogodak i to u trećoj četvrtini kada je gol postigao Drašović.

Koliko su moćan tim Italijani su pokazali u poslednjoj deonici kada su bili nemilosrdni prema našem šampionu dobivši tu deonicu sa čak 6:0.

Od srpskih igrača u italijanskom timu istakli su se Prlainović sa tri gola i Mandić koji je dodao dva. Dušan Pijetlović je jednom zatresao mrežu Partizan, dok se Filipović nije upisao u strelce.

Podsećamo da je Partizan u prvom kolu poražen u Beogradu od Solnoka, a u narednoj rundi će pred svojim navijačima 28. novembra dočekati turski Galatasaraj.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Liga šampiona, 2. kolo

Pro Reko – Partizan 15:3 (5:2, 1:0, 3:1, 6:0)

Pro Reko: Tempesti, Bodegas, Mandić 2, Di Fulvio 3, Đorđeti, Pijetlović 1, Prlainović 2, Figari 2, Sukno 1, Filipović, Ivović 2, Đakopo 2,Pastorino

Partizan: Rističević, Hilen, Tikas, Manojlović, Subotić 1, Drašović 1, Gogov, Lazić, Vico, Radojević, Vučinić 1, Asanović, Brakočević

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter