4
Ostali sportovi

NEVEROVATNO: Partizan igra sa Pro Rekom, a Jakšić ima preče obaveze?!

Objavljeno: 10.11.15 u 12:21

Vaterpolisti Partizana u sredu od 19.15 gostuju Pro reku u drugom kolu grupe B Lige šampiona. U Đenovu su se uputili još u ponedeljak, jer su tada imali jeftinije avionske karte, ali bez reprezentativnog beka Nikole Jakšića.

Razlog za neodlazak Jakšića sa timom nije povreda, već privatne obaveze. Naime, Nikola je zbog obaveza na fakultetu ostao u Beogradu

-Nikola Jakšić ne putuje u Italiju. Izabrao je da obaveze na fakultetu postavi kao prioritetne u odnosu na duel sa velikim šampionima. Ali, šta je, tu je. Vodim momke kojima je ova utakmica na prvom mestu – rekao je za „Sportski žurnal“trener Vladimir Vujasinović.

Jakšić je objasnio šta mu je to toliko bitno.

-Tačno je, imam obaveze na fakultetu i zbog njih neću moći da igram protiv Pro Reka. Studiram na Pravnom fakultetu, ovo mi je prva godina. Čeka me bitan kolokvijum iz Rimskog prava i ne bih da ga propustim. Na fakultet dolazim kao odličan đak, dobro sam raspoložen, ali ima vremena da se to raspoloženje pokvari – rekao je za „Blic“ Jakšić.

Smatra da nema problema sa ljudima iz Partizana.

-Rekao sam to i ljudima u klubu, nisu mi ništa prebacili. Video sam neke izjave trenera Vujasinovića i nemam komentar na njih.

Vujasinović je još ranije pričao da u Reko idu turistički, na dvodnevni izlet, ali da želi da vidi manji broj grešaka i napredak u igri svojoh momaka. Krivo mu je što Jakšić neće igrati protiv najboljeg tima na svetu…

-Na meni je da to rešim, raščistim sa tim ko hoće, a ko ne da se bori za ovaj klub -poručio je Vujasinović.

Poznato je da vaterpolisti polažu dosta na obrazovanje, ali opet… Propustiti meč u kojem se sastaju dva najtrofejnija kluba na svetu zbog kolokvijuma? Moglo je to valjda da se reši i nekako drugačije i da reprezentativni bek bude u bazenu…

Liga šampiona, drugo kolo, sreda

A grupa: Barseloneta-Jadran u 19.15, Špandau-Olimpijakos u 19.30, primorje-Eger u 20.45

B grupa: Solnok-OSC u 17.30, Pro reko-Partizan u 19.15, Gaaltasaraj-Jug u 20.00

0
1

4 Komentara

  1. Ovo je neverovatno samo onima koji studiraju zbog diplome na nazovi fakultetima, Onaj ko hoče znanje i priznanje taj se opredeljuje za ispit, a ne za izgubljenu utakmicu i na koju putuje od svog džeparca ili studentske stipendije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zna se ko je u ovoj zemlji uvek bio ponos. A sramota za te …profesore da mu ne izadju u susret…

    Zemlja dembelija nije pravna država a pravnika za izvoz?

    Ni fakulteta, ni profesora, ni sporta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter