0
Vremeplov

FOTO: STARSPORT

VREMEPLOV: Kakva pobeda Zvezde nad polufinalistom LŠ i čuvena proslava Marka Pantelića! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.15 u 13:30

Kako su igrali naši klubovi, Crvena Zvezda i Partizan tih godina u Evropi, mnoge fudbalske duše su se upravo tada zaljubile u njih, a kod starijih je ljubav prema klubu postala sve jača. 

Bilo je to 2004. godine, igrao se baraž za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena Zvezda je na svojoj „Marakani“ pobedila, te godine polufinalistu ovog takmičenja, holandski PSV Ajndhoven rezultatom 3:2.

Predivna fudbalska predstava. To veče perfektno je radila noga Boška Jankovića, Milan Dudić se upisao u strelce, a Marko Pantelić se poklonio i postavio konačan rezultat, posle kog je usledilo njegovo legendarno proslavljanje gola, sa korner zastavicom u rukama.  

https://www.youtube.com/watch?v=obj8XHKRRfA

U revanšu desial se katastrofa, PSV je slavio rezultatom 5:0. Ipak, ostala je upamćena ta utakmica u Beogradu, jedna od lepših fudbalskih predstava sa naših stadiona na evropskoj sceni.

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter