0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

NOVI NEUSPEH U NEMAČKOJ: Rukometaši Srbije poraženi i od domaćina

Objavljeno: 07.11.15 u 19:02

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je u drugom kolu Super kupa u Nemačkoj od selekcije domaćina rezultatom 37:26 (21:8).

Nakon uvodnog poraza od Slovenije u Flensburgu, muška rukometna reprezentacija Srbije doživela je novi poraz na Super kupu u Nemačkoj. Oni su u drugom kolu poraženi u Hamburgu od domaćina Nemačke rezultatom 37:26.

Evidentna je bila razlika u klasi u korist domaćina, ali je isto tako bilo primetno da naši rukometaši nisu bili na svom nivou, što je posle meča konstatovao i selektor Dejan Perić.

– Još smo razmišljali o utakmici sa Slovenijom, što je nedopustivo. U drugom delu prikazali smo bolju igru, nalazili rešenja za odbranu Nemaca, tako da smo odigrali dva potpuno različita poluvremena. Još jedom se pokazalo da se loš napad reflektuje na celokupnu našu igru. To će nam biti prvi problem za rešavanje, kako na taktičko-tehničkom delu, tako i u psihološkom – rekao je Perić, a njegove reči prenosi ‘Tanjug’.

U poslednjem kolu Super kupa rukometaši Srbije u nedelju igraju u Kilu protiv selekcije Brazila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter