3
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

GOCIĆ APELUJE: Mnogo me boli stanje u Partizanu, ljudi, pomozite!

Objavljeno: 29.10.15 u 12:40

Partizan je na svojoj Banjici poražen od Solnoka sa 14:9 u prvom kolu Lige šampiona.

Mađarski šampion je daleko iskusniji i kvalitetnoji tim, sastavljen od domaćih, srpskih i australijskog reprezentativca i to se i videlo.

-Krajem prve, početkom druge četvrtine smo preuzeli kontrolu nad utakmicom i nismo je ispuštali iz ruku do kraja meča. Bitno je za nas da smo takmičenje počeli pobedom, najbitnije od svega su ova tri boda, jer je grešaka bilo. Okrećemo se domaćem prvenstvu i obavezama u Kupu – rekao je posle meča kapiten reprezentacije Srbije i zvezda Solnoka, Živko Gocić.

Solnok je i prošle godine bio u grupi sa Partizanom. Tada je apelovao Stefan Mitrović, a sada stariji kolega koji je biranim rečima govorio o crno-belima.

-Ovi momci zavređuju svu pažnju, na čelu sa Vladom koji ih uz mnogo truda i rada vodi, a sve to nije praćeno finansijama. To me mnogo boli i apelujem na ljude koji mogu da pomognu, da to i urade. Ako Partizan stane, a i ostali centri, staće i reprezentacija sa rezultatima koje sada ima. U gomili apela, ovo je još jedan poziv za pomoć. 

Zastane Žiletu, Stefanu i Milanu Aleksiću knedla u grlu kada govore o Partizanu i uopšte o stanju u srpskom vaterpolu. A posebno o Partizanu, deca su Banjice.

-Želim im svu sreću, šta dugo mogu da kažem?- sleže ramenima uz upitan osmeh Gocić.

Para odavno nema, na hladnu vodu navikli su odavno, kafić nadomak bazena od letos ne radi, tribine u rupama, krov prokišnjava… Ako ste bili skoro na Banjici, primetili ste ovo. A na nekoliko metara je trofejna sala, krcata… Sedam trofeja Lige šampiona, Superkup Evrope, na desetine domaćih pehara…

0
0

3 Komentara

  1. Svako ko realno sagledava stvari zna da je VK Partizan svetski brend, od dece, vec decenijama, stvara svetske asove i to zna ceo svet osim Srbije. Ne trebajunama neprijatelji, dovoljni smo sami sebi, nazalost!

    0
    0
    Odgovori
  2. Umesto sto je drzava ulozila milione da napravi mutant klubove Radnicki i Crvenu mogla je da pola od tog novca ulozi u instituciju i sada bi Pro Reko bio autsajder…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter