0
Auto Moto

F1: Mercedesi mogu i po nevremenu, vozači Ferarija ne

Objavljeno: 25.10.15 u 16:31

Dosta muke zadavala je kiša i danas kada je odražan makar jedan deo kvalifikacija za večerašnju trku Formule 1 koja se vozi za Veliku nagradu SAD.

Naime, kvalifikacije je trebalo da budu održane u subotu, ali zbog nevremena su odložene za nedelju ujutro po lokalnom vremenu. Međutim i danas je trening nekoliko puta otkazivan i prekidan da bi se na kraju i definitivno odustalo od trećeg dela kvalifikacija.

Tako će u trci koja počinje od 20 sati po našem vremenu iz prvog startnog reda krenuti vozači Mercedesa Niko Rozberg i Luis Hamilton koji su ostvarili najbolja vremena, iza njih će biti Danijel Rikardo u Red Bulu i njegov klupski kolega Danil Kvjat, a slede Serhio Perez i Niko Hilkenberg vozači Fors Indije.

Zanimljivo je da su piloti Ferarija Sebastijan Fetel i Kimi Raikonen tek na 13. i 15. mestu, dok su Meklareni iskoristili haos pa će Alonso krenuti sa devete pozicije, a Baton sa 12. mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter