0
Ostali sportovi

GRAN PRI: Mandićevoj bronza i novi bodovi u trci za Rio

Objavljeno: 17.10.15 u 23:21

Tekvondistkinja Milica Mandić osvojila je bronzanu medalju na Gran priju u Mančesteru, ali i nove bodove u trci za Igre u Rio de Žaneiru 2016.

Mandićeva je trenutno prva na olimpijskoj listi sa koje će prvih šest na kraju godine direktno izboriti plasman na završni turnir u Brazilu.

Srpska takmičarka je u kategoriji preko 67 kilograma savlada Petru Matijašević sa 10:4, zatim Meksikanku Espinozu na zlatan bod, u polufinalu je izgubila posle zlatnog boda, od Britanke Bijans Vladken.

– Zadovoljna sam kako sam pristupila svim mečevima. Od prve borbe sam imala jake protivnice i nisam smela da se opuštam. Drago mi je najviše jer sam vratila takmičarsku formu posle nekoliko teških povreda ove godine i poraza u prvim kolima na prethodnim takmičenjima – rekla je Mandićeva.

U konkurenciji do 58 kilograma Miloš Gladović (do 58kg) je poražen u četvrtfinalu od svetskog broja jedan, Iranca Farzana Falaha sa 9:5.

Poslednjeg dana Gran prija u Mančesteru na borilišta izlaze Tijana Bogdanović (do 49 kilograma) i Damir Fejzić (do 80 kilograma).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter