0
NBA

FOTO: STARSPORT

PRVI NBA INTERVJU: Bjelica i dalje u neverici sa kim deli svlačionicu!

Objavljeno: 12.10.15 u 12:31

Srpski reprezentativac i član Minesota Timbervulfsa prepun je utisaka o NBA ligi, a jedan igrač posebno ga je impresionirao.

– NBA je zaista fantastično mesto i svi koji su ovde to i zaslužuju, tako da će ovo biti veliki izazov za mene. Imam dosta iskustva iz Evrope i probaću to da iskoristim. Kada je reč o okolini u kojoj se nalazim i dalje se navikavam na nju, a najveći šok mi je što sam u istoj ekipi sa Kevinom Garnetom – oduševljeno je Bjelica pričao za sajt ‘FIBA’.

Novi Srbin u NBA ligi već je popularan kao ‘Beli’ i želi da ga zapamte samo po tome, bez poređenja sa drugim igračima. Kaže da ima dovoljno prostora u timu i da zbog toga ima velika očekivanja.

– U svakom slučaju sam spreman da učim i samo želim da budem Nemanja Bjelica, niko drugi. Znam da šutiram, volim da igram pik end rol i da stvaram šanse za mene i saigrače. Osećam se ugodno sa loptom i mogu da je vodim. U NBA imam više prostora pa ćemo da vidimo šta mogu da uradim – dodao je Bjelica.

On se osvrnuo i na nedavno završeni Eurobasket na kom je Srbija poražena u polufinalu od Litvanije i tako, barem za sada, ostala bez plasmana na Olimpijske igre naredne godine.

Način na koji smo završili to takmičenje je bio surov jer smo izgubili na samom kraju. Da smo pobedili, sada bi se već radovali Riju i imali bar srebrnu medalju oko vrata. Ipak, Litvanija je bila bolji tim i zasluženo su pobedili, a ja sam se oporavio od tog poraza – zaključio je Nemanja Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter