0
Ostali sportovi

RUKOMETAŠICE UVERENE U TRIJUMF: Znamo kako igraju Italijanke, neće biti problema

Objavljeno: 10.10.15 u 16:12

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković sa dosta optimizma dočekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Italijom.

Utakmica se igra u nedelju od 17 časova, u Italiji, u Andrei, u okviru drugog kola kvalifikacija za Šampionat ‘Starog kontinenta.

-Nedeljna utakmica sa Italijom paktično nas 90 odsto vodi u Švedsku, jer smo Ukrajinu dobili sa devet golova razlike i zbog toga nam je to jako bitna utakmica. Neće biti lako jer igramo pred njihovom publikom, ali mi smo se dobro spremili. Kako vidim, devojke su spremne, nema opuštanja i očekujemo pobedu – poručio je Bošković.

Golman Jovana Risović smatra da Srbija treba da odigra pametno na ovom gostovanju.

-Htela bih da se zahvalim devojkama na pobedi u četvrtak. Očekuje nas utakmica sa Italijom, ukoliko budemo igrale pametno smatam da ćemo iz te utakmice izaći sa pozitivnim rezultatom- rekla je Risovićeva.

Katarina Liščević ističe da im je poznato kako igraju Italijanke i da zato ne očekuje nikakav problem. 

-Očekuje nas isti sastav kao na Mediteranskim igrama, tako da većina devojaka zna kako igraju. Pripremili smo se dobro i nadam se pobedi-poručila je Liščevićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter