0
Vremeplov

VREMEPLOV: Čuveni karate potez Erika Kantone i legendarna izjava nakon istog! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.15 u 17:43

Legendarna „sedmica“ Mančester junajteda, veliki majstor fudbala, poznat po svom temperamentnom ponašanju na terenu, koje ga je koštalo i suspenzije – Erik Kantona. 

Na utakmici između Kristal Palasa i Mančestera. Navijači domaćina su počeli da vređaju Kantonu, a najglasniji među njima bio je Metju Simons. Kantona se tada zatrčao ka njemu… Zatim je usledio sada već legendarni karate udarac. 

– Nisam se dočekao na noge. Zato sam ga udario ponovo, ali ga nisam udario dovoljno jako. Trebalo je da ga udarim jače pesnicom – rekao je Kantona.

Kantona je osuđen za napad, kazna mu je bila 120 sati društveno korisnog rada koji je odradio trenirajući mlađe kategorije Mančester Junajteda. Fudbalski savez Engleske kaznio ga je sa osam meseci zabrane igranja i sa 30.000 funti. Na pitanje kako se osećao kada je prvi put video snimke tog incidenta, Kantona je rekao da nije gledao te snimke.

– Nisam gledao, jer sam znao šta se desilo. Sve što sam mogao da vidim su novinari ispred moje kuće. Moja kuća bila je mala, blokirali su mi svetlost. Ali, ja sam igrao taj trenutak na Selhurst parku. Bila je to drama i ja sam bio glumac. Radim stvari ozbiljno, ne shvatajući sebe ozbiljno – rekao je Kantona.

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter