1
Ostali sportovi

TRL: Zvezdina deca nemoćna u Rijeci

Objavljeno: 09.10.15 u 21:08

Potpuno očekivano vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz od riječkog Primorja u meču 3. kola Regionalne lige – 16:3 (4:1, 2:2, 7:0, 3:0).

Koliko toliko izabranici Rista Maljkovića pružali su otpor favorizovanom domaćinu pune dve četvrtine, ali je u trećoj usledio potop pošto je Primorje tu deonicu rešilo u svoju korist rezultatom 7:0 i tako otklonilo svaku dilemu oko pobenika, ako je ona uopšte postojala.

Najefikaniji u redovima domaće ekipe bio je Gonzalo Ečenike sa tri pogotka, dok su golove za beogradski tim postigli Bakić, Andrejević i Eškert.

Crveno-beli su posle tri odigrana meča trenutno na petom mestu na tabeli pošto su skupili šest bodova za dve pobede na startu takmičenja kada su savladali Vojvodinu i kragujevački Radnički.

Od srpskih timova večeras je poražena i Vojvodina i to u Novom Sadu od dubrovačkog Juga sa 14:3, dok su utakmice Radnički – Jadran i Mladost – Partizan u toku.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter