6
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Zoran Milinković o porazu od Čukaričkog

Objavljeno: 06.10.15 u 08:05

– Posledice meča u Nemačkoj su se osetile. Nije pomoglo ni isključenje, nisu pomogla ni dva penala. Nikad ništa slično u karijeri mi se nije desilo. Momci su želeli najbolje, ali sreća je otišla preko gola. Ne vidim više smisao da ponavljam rečenicu da ima još mnogo da se igra. Partizan je veliki klub i ima obavezu da se do poslednjeg kola bori za titulu. Velika je razlika između naših igara u Evropi i prvenstvu, a zašto je to tako… To je za dublju analizu i nije za ovaj momenat večeras – rekao je trener PartizanaZoran Milinković.

0
0

6 Komentara

  1. Ovaj covek je stvarno neunistiv.Taman kad pomislis da je gotov stvarno on da neku izjavu na koju bi i kamen zaplakao.Cuj molim te posledice meca.Sta su fudbaleri Partizana primadone ili profesionalci koji primaju platu a ne mogu jedan krsten mec da sastave u tri dana.
    Posledice tvog treniranja a ne posledice meca u Nemackoj.Covece totalno su fizicki nepripremljeni,vuku se ko babe,disu na skrge.Pa ti njih da si fizicki pripremio mi bi protivnike dobijali na misice i ne bi nam se svaku utakmicu povredjivala po tri igraca.
    Dok je Nikolic bio trener protivnike smo lomili na fizicku pripremljenost,a sad strahujemo kad igramo sa poslednjim na tabeli.
    To kako ti vodis tim je sramota i ne znam kako bre vise imas obraza,sto lepo ne podneses ostavku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako fudbaleri promase dva penala to znaci da trener nije kriv. Kakav je to fudbaler koji promasi penal ?! Sa tim trener nema nikakve veze.

    0
    0
    Odgovori
  3. ako nesto ne znas ili ne mozes da objasnis ili resis prepusti mesto drugome itacka to je kizo jedan moralan cin izgubio si kup vec sada je titula izgubljena evropa u redu ali sto je dosta dosta je

    0
    0
    Odgovori
  4. Kiza je jedan od boljih trenera u skorijoj istoriji Partizana, posle Jokana!!! Ovi pre njega su bili samo kupoholichari titula!!! Podrshka za Kizu!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Zato sto neznas ,daj ostavku covece ,nemoj da kanalis klub dosta je vise tvoje blamaze nikad gori start prvenstva odlaziii

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter