0
Odbojka

Foto: OSS

GRBIĆ SAOPŠTIO SPISAK: Idemo na medalju, ali mnogo faktora će uticati

Objavljeno: 06.10.15 u 14:55

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić objavio je spisak igrača koji će braniti boje naše zemlje na predstojećem EP u Italiji i Bugarskoj.

– Zadovoljan sam učinjenim do sada, možda nismo u vrhunskoj formi, ali smo najbolji što možemo da budemo i to je odlično – ovo kažem jer smo imali hronične probleme sa povredama. Idemo da damo sve od sebe, da li će naše najbolje biti dovoljno za medalju, videćemo, mnogi faktori utiču na krajnji rezultat – rekao je Nikola Grbić.

On je rekao da će mnogo faktora uticati na to hoće li se naši momci okititi medaljom, ali da je to cilj reprezentacije koju predvodi.

– Imali smo s vremena na vreme probleme sa nekim igračima, koje smo zbog prevencije štedeli, da ne rizikujemo, da se ne povrede dodatno. Malo zadnja loža, malo leđa, ne treba da rizikujemo, imamo kvalitetne igrače. Generalno, radili smo najbolje što smo mogli, svaki igrač dobio je najbolju negu i pripremu. Naravno, ako preskočiš mnogo treninga i ne uradiš sve kao ostali, onda ni nivo nije isti kao kod saigrača. Ipak, svi mogu da igraju, imamo 14 igrača i daće sve od sebe – dodao je Grbić.

Evropsko prvenstvo se održava od 9. do 18. oktobra u Italiji i Bugarskoj, a Srbija će igrati u grupi sa Rusijom, Slovačkom i Finskom.

– Kroz iskustvo znam da mnogo toga zavisi od nas. Jesmo jači od Slovenije i Finske, ali oni nemaju sta da izgube. Ako i mi i oni odigramo maksimalno, mi ćemo dobiti – rekao je Grbić.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evo i kompletnog spiska pozvanih reprezentativaca:

Tehničari Nikola Jovović i Aleksa Brđović; srednji blokeri Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac i Aleksandar Okolić; libera Neven Majstorović, Nikola Rosić; primači Nikola Kovačević, Uroš Kovačević, Nemanja Petrić, Marko Ivović; korektori Aleksandar Atanasijević i Saša Starović.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter