0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

TERZIĆ PREZADOVOLJAN: Ovim devojkama treba da se podigne spomenik u Srbiji!

Objavljeno: 04.10.15 u 17:09

Selektor Srbije Zoran Terzić prezadovoljan je onim što su njegove izabranice uradile tokom ove sezone, završno sa bronzom na EP.

– Ne znam koliko je ljudima jasno koliko je teško to što su one napravile ove godine. Mi koji radimo sa njima znamo to vrlo dobro. Ovim devojkama treba da se podigne spomenik u Srbiji, ne zbog rezultata, već odricanja – rekao je Terzić posle utakmice u Roterdamu, a prenosi Beta.

Srbija je ubedljivo sa 3:0 u setovima savladala Tursku, u borbi za treće mesto.

– Jedna generacija je uspela da kompletira sve tri medalje sa evropskih prvenstava. Ne bih trošio reči o ovoj sezoni – tri velika takmičenja i tri velike medalje, plus veliki plasman na Olimpijske igre -,kazao je Terzić.

On je čestitao devojkama i članovima stručnog štaba, kao i Odbojkaškom savezu Srbije koji je omogućio pripremu za takmičenja.

– Želimo da sledeće godine u Riju opet obradujemo sve one koji nas vole i prate, a verujem da ih u Srbiji ima mnogo – zaključio je Terzić.

Srbiji je ovo četvrta medalja sa evropskih prvenstava u istoriji, a druga bronzana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter