0
Odbojka

ZORAN TERZIĆ: Rusiju smo pobedili, što ne bi ponovo!

Objavljeno: 02.10.15 u 08:37

Selektor odbojkašica Srbije, koje su se plasirale u polufinale EP, istakao je da njegov tim može do finala i da je dokazao da Rusija nije nepobediva.

– Obistinilo se ono čega smo se plašili, da ćemo stegnuti ući u meč. Razlog se zna, naše odbojkašice su bile ubeđene da su po kvalitetu ispred Belgije, i onda svaka situacija kada ne vodimo sa bar pet-šest razlike predstavlja problem. To onda nije ta ekipa, imali smo problem u prvom setu, tada su Belgija imala realizaciju od bednih 23 posto, šest poena su uzeli iz napada, sve je išlo na naše greške – rekao je Zoran Terzić i dodao:

– Meni uvek ostaje trag kad tako igramo, ali naša ekipa se ne plaši nikog i uvek igra najbolje protiv ekipa koje su ispred nas na rang listi. Uvek imamo problem protiv slabijih, tako je bilo i sada. Čeka nas Rusija, pobedili smo ih na Svetskom kupu sa 3:2 posle preokreta, bili su glavni favorit za osvajanje, ali sam ubeđen da ćemo odigrati bolje.

Polufinalni meč sa Rusijom na programu je u subotu od 18.30, a u drugoj utakmici se sastaju Turska i jedan od domaćina Holandija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter