0
Ostali sportovi

DANI BORILAČKIH VEŠTINA: Fight show i MMA prvenstvo Beograda u Delta Sitiju!

Objavljeno: 29.09.15 u 14:21

Ljubitelji borilačkih veština i posetioci Delta City-ja ove jeseni imaće priliku da uživaju u dva događaja posvećena ovim sportskim disciplinama – u petak, 2. oktobra, biće organizovan „Fight Show“, dok će subota, 3. oktobar, biti rezervisana za tradicionalno takmičenje „Otvoreno MMA prvenstvo Beograda“.

Fight Show – U okviru „borilačkog šou programa“, u petak, 2. oktobra, u 20 sati, u garaži na drugom spratu Delta City-ja, posetioci će imati priliku da pogledaju 10 mečeva najboljih domaćih sportista, u sledećih 10 disciplina – od tekvondoa, karatea, džudoa, samboa, do rvanja, greplinga, MMA, kendoa, boksa i kik-boksa.

Tim povodom, predstaviće im se Milica Mandić, Tanja Petrović, Aleksandar Kukolj, Ivana Jandrić, Davor Štefanek, Uroš Čulić, Miloš Jovanović, Nenad Borovčanin, Stefan Živković i Aleksandar Radosavljević.

DC-Fight-Show-1080x850px

Otvoreno MMA prvenstvo Beograda – Najhrabriji i najperspektivniji MMA borci u amaterskoj i polu-profesionalnoj kategoriji odmeriće snage u subotu, 3. oktobra, u garaži na drugom spratu šoping-mola.

Od 10 do 20 sati takmičiće se borci u amaterskoj konkurenciji, dok će od 20 sati početi najatraktivniji deo prvenstva – semi-pro borbe u različitim kategorijama. Amaterske borbe biće podeljene u dve klase – A i B. Zvanično merenje takmičara biće održano na dan turnira, od 8:30 do 9 sati, nakon čega će biti izvlačenje takmičara žrebom.

MMA turnir - 2

Broj karata za oba takmičenja je ograničen, a svi zainteresovani imaju priliku da besplatno podignu ulaznice, uz lični dokument, do 1. oktobra, na Info pultu Delta City-ja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter