1
Ostali sportovi

TRL: Nova pobeda Zvezdinih klinaca

Objavljeno: 27.09.15 u 20:50

Poput Partizana i vaterpolisti Crvene zvezde su došli do druge pobede u Triglav regionalnoj ligi pošto su večeras na Banjici savladali Vojvodinu sa minimalnih 8:7 (3:3, 1:2, 2:1, 2:1).

Posle dve četvrtine Novosađani su imali gol prednosti, ali se u poslednju deonicu ušlo sa nerešenim rezultatom 6:6. Od zaostaka od dva gola (4:6) Beograđani su uspeli serijom od 4:0 da dođu od dva gola viša (8:6) ne pet minuta pre kraja meča.

Sve što je ekipa Vojvodine uspela da uradi u ostatku meča je da na 31 sekundu pre kraja smanji na 8:7 golom Gvozdanovića koji je čak tri puta pogađao večeras. Pored njega za Novosađane su strelci bili Trkulja dva puta odnosno Marić i Rogač po jednom.

U pobedničkom timu po dva gola su dali Bakić, Andrejević i Eškert, a po jedan Janković i Radulović.

U narednom kolu koje je na programu 9. oktobra Crvena zvezda gostuje riječkom Primorju, Vojvodina će ugostiti dubrovački Jug, Partizan putuje u Zagreb na megdan Mladosti, dok će Radnički u Kragujevcu dočekati Jadran iz Herceg Novog.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezdinih klinaca?! Pa pre mesec dana ste pisali da im je Partizan pozajmio više od pola tima! Valjda su to partizanovi klinci…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter