5
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Duško Vujošević o kampanji koja se vidi protiv njega

Objavljeno: 16.09.15 u 08:05

– Sve informacije mogu vrlo precizno da se provere, pa tako i ta o navodnom novcu iz KS Francuske. O bilo kakvom plaćanju KS Francuske sigurno bi postojao trag u tako ozbiljnoj organizaciji, a i ljudi u računovodstvu Partizana sigurno mogu da slede tragove novca. Ja sam svima zainteresovanim uvek na raspolaganju i nikad mi nisu ukrali ličnu kartu. Svakome ko ima malo u glavi, jasno je da sam radio u Partizanu neplaćen. Uostalom, ukoliko ima bilo kakvih sumnji, glupo je da se objavljuju na naslovnim stranama medija, već valjda nadležni organi treba da rade u tišini, i ukoliko se dokažu nepravilnosti, hapse lopova. Mada ne volim to mesto, izgleda da ćemo se Informer i ja ipak naći na sudu, jer ću podneti tužbu – rekao je Vujošević.

0
0

5 Komentara

  1. I ja bi pristao da radim negde za „dzaba“ ako od tog „dzaba“ mogu lagodno da zivim i dzipa da vozim. Strasan demagog , mislim da je politika posao za njega

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter